• Gratis verzending v.a.
  €100,- binnen Nederland
 • Verstuurd binnen
  1-3 werkdagen
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Veilige betaling met
  iDeal, Paypal, Mr. Cash en MasterCard

Vlemminxx - The Personal Footprint by Voet & Winkel

Goed nieuws  
Vlemminxx The Personal Shoe uit Uden is een bedrijf dat de afgelopen 35 jaar zijn sporen heeft verdiend met het handmatig vervaardigen van sandalen, mocassin schoenen en steunzolen. Deze maakwijze is uniek in Nederland. Het voetbed, dat individueel op maat wordt gemaakt, laat u staan en lopen zoals u van nature gewend bent.  
In 2014 gaf de heer Edward Bevers, eigenaar van Vlemminxx Voetencentrum aan, dat hij wilde stoppen met zijn werkzaamheden m.b.t. de Vlemminxx Personal Shoe en sandalen. Gelukkig kunnen we u melden dat Edward Bevers en Ger Cuppen van de firma Voet & Winkel overeenstemming hebben bereikt tot een overname. Hierdoor blijven de fantastische producten van Vlemminxx voor u als trouwe en tevreden klant beschikbaar en blijft de opgebouwde techniek en ervaring behouden. Inmiddels zijn de mensen van Voet & Winkel door diverse kennis- en trainingsdagen volledig op de hoogte van het Vlemminxx concept.  
De officiële overdracht heeft op 1 maart j.l. plaatsgevonden. Voortaan kunt u dus bij Voet & Winkel terecht voor uw Vlemminxx sandalen, schoenen en steunzolen.  

Voet & Winkel: alles onder 1 dak voor gezond en comfortabel lopen!  
Voet & Winkel levert sinds 1991 al podotherapie, semi- en orthopedische schoenen, steunzolen, therapeutisch elastische kousen, braces, (medische) pedicurebehandelingen, trendy-, modische comfortschoenen en wandelschoenen.  
Afgelopen najaar opende Voet & Winkel een voor Brabant uniek voet&beweegcentrum. Hier leveren 30 gespecialiseerde medewerkers de allerbeste zorg op het gebied van gezond en comfortabel lopen.  

Thuis in de zorg  
Voet & Winkel is thuis in de zorg, kent alle regelgevingen en heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Tijdens de Open Huis Dagen kunt u zich uitgebreid laten informeren over de voor u geldende vergoedingen. 
 
Uiteraard kunt u ook al direct een afspraak maken om nieuwe schoenen, sandalen of steunzolen aan te laten meten. Wanneer u een recept of doorverwijzing van uw huisarts of specialist hebt, kunt u voor uw op maat gemaakte schoenen, sandalen of steunzolen in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding via uw zorgverzekeraar. Op het recept dient een goede medische indicatie van uw voetproblemen en het hulpmiddel zoals steunzolen of (semi-) orthopedische schoenen aangegeven te zijn !

Kosten  
Voor de vervaardiging van schoenen of sandalen betaalt u een eigen bijdrage van €135,00 per paar. Wanneer dit uw eerste paar is dat u via uw zorgverzekeraar aanschaft, heeft u, 3 maanden na levering van het eerste paar ook nog recht op een tweede paar (semi-) orthopedische schoenen.  
Wanneer u reeds (semi-) orthopedische schoenen draagt informeer dan eerst heel goed bij onze medewerkers wat u het beste kunt doen. 
Steunzolen worden (gedeeltelijk) vergoedt afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en optimale persoonlijke aandacht te kunnen geven, vragen wij u om een afspraak te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 
Neem dan contact met ons op.